Vaalikoneet ja nostot

Tältä sivulta löydät linkit tärkeimpiin vaalikoneisiin sekä kolme nostoa jokaisesta koneesta. Vastaukseni Länsiväylän vaalikoneessa >> Veronkorotus on parempi vaihtoehto kuin palvelujen karsiminen – Eri mieltä Minun visiossani Espoo on vuonna…

Jatka lukemista Vaalikoneet ja nostot

Lepuskin pohjoinen keskus – Uudet visiot tunnissa

Espoon kaupunginhallituksen Elinkeino- ja kilpailukykyjaosto rauetutti Leppävaaran keskuksen pohjoisten korttelien suunnitteluvarauksen kokouksessaan 31.5.2021. Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Markkula on kirjoittanut laajemmin perusteluista blogissaan. Jaosto edellyttää, että kaupungin uusi elinvoimatulosalue tuottaa laajana…

Jatka lukemista Lepuskin pohjoinen keskus – Uudet visiot tunnissa

Osallistu suurehkoon slogankilpailuun

Ehdokasnumero (691) tuli, joten nyt on sinun vuorosi loistaa: keksi minulle vaalimainontaan sopiva slogan – voit vapaasti hyödyntää vaikka etunimeäni, sukunimeäni ja ehdokasnumeroani tai sitten kehittää lupauksen vaaliteemoistani (esim. lasten…

Jatka lukemista Osallistu suurehkoon slogankilpailuun

Kuntakummit lasten ja nuorten tueksi

Lapset tarvitsevat varhaista tukea. Jos ongelmia ja pahoinvointia ei saada vähennettyä niin syrjäytyminen, kiusaaminen ja muut seuraukset vain lisääntyvät tulevaisuudessa. Ehdotan, että jokaiseen kuntaan perustetaan nykyisten palveluiden rinnalle kokonaan uusi "task force", Kuntakummit.

Jatka lukemista Kuntakummit lasten ja nuorten tueksi

Yrittäjien kuntavaaliohjelma on täyttä asiaa

Olen Espoon Yrittäjien jäsen, ja ylpeä sellainen. Suomen Yrittäjät ry on aidosti myös yksin- ja mikroyrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten asialla. Toivottavasti järjestö saa tulevaisuudessa yhä enemmän vaikutusmahdollisuuksia, jotta Suomi avautuisi entistäkin yritys- ja yrittäjämyönteisemmäksi maaksi.

Jatka lukemista Yrittäjien kuntavaaliohjelma on täyttä asiaa

Kulttuuri on lasten oikeus

Kun puhutaan lasten harrastuksista, usein ensimmäisenä käsitellään urheilua. Kuitenkin erilaiset taide- ja kulttuuriharrastukset ovat vähintään yhtä tärkeitä lapsen kasvussa ja kehityksessä sekä erityisesti syrjäytymisen ehkäisemisessä.

Jatka lukemista Kulttuuri on lasten oikeus

Miten yksinyrittäjän asemaa voi vahvistaa?

Espoossa on noin 10 000 rekisteröitynyttä yksinyrittäjää. Valtakunnallisesti yksinyrittäjiä on jo lähes 200 000 joka tarkoittaa noin kahta kolmasosaa suomalaisista yrittäjistä. Yksinyrittäjyyden kasvu onkin yksi merkittävimmistä työelämän trendeistä 2000-luvulla.

Jatka lukemista Miten yksinyrittäjän asemaa voi vahvistaa?

Koulut käyttöön myös iltaisin ja viikonloppuisin

Miksi hienot koulurakennukset seisovat pimeinä ja tyhjillään koulupäivän ulkopuolella? Tiloihin, kalusteisiin sekä erilaisiin koneisiin ja laitteisiin on sijoitettu suuri määrä yhteisiä rahoja, joten muutkin kuin liikuntasalit kannattaisi ottaa aktiivisempaan käyttöön.

Jatka lukemista Koulut käyttöön myös iltaisin ja viikonloppuisin